DigitalFotografen har flyttat till Björboholm

Om du tycker det varit lite tyst här på sajten ett tag är det inte så konstigt. Vi har nämligen varit fullt upptagna med att flytta. På vår nya adress i Björboholm, 30 minuter från Göteborg och 20 minuter från Alingsås, står vår nya, moderna studio nu redo för nya och spännande uppdrag. Vi behåller dock kontor även i Göteborg.

Studion är flexibelt möblerad för att passa fotouppdrag, filmning samt inte minst för att vara en utmärkt kurslokal. Här kan vi fotografera allt från små produkter till lite större maskiner. Vi kan fotograferar porträtt, mode och mindre gruppbilder och eftersom studion är 10 x 7 meter finns det bra utrymme för ljussättning. Lokalen ligger i ett lugn område med låg ljudnivå, det gör att det även är lämpad för enklare filminspelningar.

Fikahörnet i DigitalFotografens fotostudio och kurslokal

Det finns ordentliga arbetsytor för att förbereda fotoprover och göra uppläggningar, inklusive ett litet verkstadshörn. En viktig del i en lyckad kurs är diskussionerna under fikapauserna. Därför har vi byggt ett mysigt barhörn med ett utställning av fotoutrustning från olika epoker samt massor av inspirerande fotoböcker. Om det är fint väder så kan du även fika på våra altaner och njuta av utsikten över Mjörn.

Den nya studion ligger i markplan har en stor ny lastport så det är lätt att lasta in gods. Det finns två mindre fönster som går lätt att mörklägga om dagsljuset stör. I samband med renoveringen monterade vi in en luft-luftvärmepump för att få miljövänlig och energisnål uppvärmning. Som en bonus kan den även användas för kylning vid fotografering av värmekänsliga produkter så som choklad. Den ursprungliga golvvärmen finns kvar som extra värme de gånger vi behöver ett varmare golv.

Björboholm ligger norr om Gråbo, i Lerums kommun. Här hittar du vägbeskrivning till vår fotostudio och kurslokal i Björboholm. Expressbussen från Göteborg stannar 5 minuters promenad från fotostudion och vi har gott om egna parkeringsplatser utanför studion.

Välkommen!